Piercing - Navlepiercing - Piercingsmykker

mandag den 30. juli 2012

Piercingsmykker til navlepiercinger



Navlepiercinger og piercinger generelt er blevet meget populært, og det har resulteret i en stigende efterspørgsel på et større udvalg af piercingsmykker. Alt afhængig af design, kan piercingsmykker deles op i tre kategorier: barbells, CBR-piercinger (med ring- eller kuglelukning) eller studs.

Barbells-piercinger er piercinger af lige stænger med en perle monteret i hver ende. Perlerne er aftagelige så det er nemt at tage smykkerne ud af piercingen. Barbells kan også være krumme eller runde i formen. Disse smykker er velegnet til tunge-, øjenbryns-, navle- eller næsepiercing.

CBR-piercing er en anden slags piercingsmykke. Det er piercinger, der har en ring eller en kugle som lukning. Disse smykker er som regel formet som ringe, med små kugler eller perler i hver ende. De bliver brugt i ørerne, øjenbrynene, næsebor eller endog i brystvorter. De findes i forskellige størrelse og design.

Den sidste piercingkategori er studs eller nitter. Det er en meget elegant form for piercingsmykker. De bliver især brugt i læber, næse og ører. Piercingsmykket er blevet meget populært med hjælp fra kendte som Cindy Crawford, Marilyn Monroe, Madonna og andre.

En ting der vigtig at overveje når du skal have piercingsmykker er det materiale de er lavet af. Hvis du har tilbøjelighed til allergi bør du være særlig forsigtig med piercingsmykker i metal. Piercingsmykker skal helst være lavet af 14kt. eller 18kt. guld, titanium, kirurgisk rustfrit stål eller niobium. Sterling sølv kan virke allergifremkaldende på folk med følsom hud.

onsdag den 25. juli 2012

Navlepiercinger og efterbehandling


Navlepiercinger kræver omhyggelig pleje og efterbehandling. En piercing er et sår i kroppen, og hvis du vælger ikke at pleje og efterbehandle din piercing, kan det få alvorlige konsekvenser. Man har fundet ud af, at omkring 60% af kunderne ikke følger de retningslinjer de får når de bliver piercet, og derfor lider under følgerne af deres forsømmelighed.

Du skal sikre, at din navlepiercing holdes ren og fri for bakteriel infektion. De ting du skal bruge for at pleje din piercing er engangsplastikbeholdere, havsalt, antibakteriel flydende sæbe, flydende antiseptisk, vatkugler, vatrondeller og papirservietter. Når du har sagerne klar, kan du pleje din piercing med følgende trin:

• Fyld en lille engangsplastikbeholder med lunkent vand og tilsæt en kvart teskefuld havsalt.
• Dyp en vatkugle i blandingen og dup dit piercing-sår.
• Anvend flydende sæbe på såret og dit piercingsmykke.
• Skyl det hele med varmt vand. Sørg for, at der ikke er spor af sæbe tilbage.
• Tør såret med et rent stykke køkkenrulle
• Anvend antiseptisk væske
• Hold din daglige rengøringsrutine. Det gør det nemt og enkelt.

Der er nogle ekstra råd om sikkerhed med piercinger:

• Brug ikke alkohol og peroxid, til at rengøre din piercing, da de gør huden tør
• Undgå alle salver der er baseret på råolier.
• Hold dig væk fra svømning i sø, pool eller spa-bad indtil såret er helet.
• Rør aldrig såret med beskidte hænder og undgå at røre det unødigt

Hvis du er omhyggelig med rengøringsrutinen, kan det spare dig for infektioner og smerte, der kan opstå hvis ikke du plejer og efterbehandler din piercing.

fredag den 13. juli 2012

Navlepiercingers stigende popularitet


Navlepiercinger er en form for kropskunst, der har oplevet en voldsom stigning i popularitet siden det sidste årti i forrige århundrede. Piercing har altid været populært i form af indsnit i ører og næse, men de nyeste modetrend søger nye og mere bizarre dele af kroppen at pierce. Det omfatter navle, bryst, kønsorganer, øjenbryn, læber, tunge osv. Piercingens popularitet er afspejlet i forskellige sociale netværkssider som har flere fanskarer, der er dedikeret til denne form for kropskunst.

Der er mange grunde bag opblomstringen af denne kropskunst. Nogle praktiserer piercing som en del af en religiøs kultur, nogle gør det i et forsøg på at overholde den gældende mode, nogle betragter det som en bekræftelse af individualitet, nogle får seksuel nydelse ud af det, mens andre igen gør oprør mod en herskende kultur eller værdier. Der er imidlertid forskellige tabuer og forbud udbredt i befolkningen.

Denne kontroversielle form for kropskunst voksede sig populær i vesten efter anden verdenskrig i de homoseksuelle kredse. Punkbevægelse cementerede den yderligere. I USA blev piercing gjort populær af Malloy og Ward, som betragtes som grundlæggerne af moderne piercing. Begivenhederne tog fart, da en gruppe homoseksuelle blev arresteret i England under ”Operation Spanner” og idømt 10 års fængsel for forskellige forbrydelser, og piercing var en af dem. Piercingkunst vandt bred popularitet i forbindelse med dette, og kunstnere begyndte at udråbe piercing som en stilerklæring.